Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

ΕΞΩ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

Με μεγαλη χαρα αντιληφθηκα απο τα...συμφραζομενα οτι κλεινει η φυλλαδα που λεγεται “DERBY”. Εξαιρουμενης της δυσκολης συγκυριας για τους απλους υπαλληλους της επιχειρησης, στους οποιους ευχομαι με καθε ειλικρινεια ταχυτατη αποκατασταση της εργασιακης τους υγειας, θα πρεπει να πω οτι ειμαι ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ που πλεον εξαλειφεται ο ΒΑΣΙΚΟΣ πολος ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ και ΜΙΖΕΡΙΑΣ στις ταξεις των ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΩΝ οπαδων. Ενα οπλο στα χερια ΜΙΖΕΡΩΝ, ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΩΝ και ΑΝΤΙΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ανθρωπων οι οποιοι ηταν ταγμενοι ειτε απο οφελος ειτε απο δουλικοτητα στην οικογενεια που εχει εγκαταλειψει μεν τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, χωρις δυστυχως να εχει φυγει. Και η εγκαταλειψη αυτη δυστυχως υφισταται εδω και δεκαετιες, ουσα αυταποδεικτη σε οποιονδηποτε μετρησει τους τιτλους της ομαδας στα χρονια που ηταν στα ηνια του Συλλογου. Απο το ’79 μεχρι το 2013 εχουν παιχτει 34 πρωταθληματα, απο τα οποια ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ εχει τα 8, με το 1 απο αυτα να ειναι επι των ημερων της Πολυμετοχικοτητας. Θελετε να θυμισουμε ποσα κερδισμενα πρωταθληματα εχει στο ιδιο διαστημα ο βασικος και μισητος αντιπαλος? 19 ολοκληρα πρωταθληματα, νουμερο υπερδιπλασιο απο τον ΠΑΝΑΘΗΑΙΚΟ!!!!
Για να γυρισουμε λοιπον στην εφημεριδα η οποια προφανως εδω και χρονια παρουσιαζει ενα αξιοζηλευτο ρεκορ διαχειρησης κερδων, αφου συντηρειται με μερικες εκατονταδες φυλλα σε ολη την Ελλαδα. Με μεσο ορο 560 φυλλα ημερησιως στο Λεκανοπεδιο Αττικης το 2012, την ιδια χρονια που ΕΚΛΕΙΣΑΝ εφημεριδες με ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΕΣ ημερησιες κυκλοφοριες αλλα και αλλες με πολυ περισσοτερα φυλλα (ΕΞΕΔΡΑ, Livesport, Κιτρινομαυρη, κλπ). Προφανως εκει στο DERBY γνωριζουν πολυ καλα απο οικονομικη διαχειρηση και καταφερναν να συντηρουνται με ποσα ελαχιστα, οταν αλλοι με πολυ περισσοτερα εσοδα εβαζαν λουκετο. Φυσικα σε οτι αφορα τη ΓΗΠΕΛ μαλλον ηταν εκτος τοπου και χρονου αλλα επειδη εκει υπαρχει και η συναισθηματικη φορτιση για την εμπλοκη του αφεντικου ειμαστε πιο επιεικεις στην κριση μας. Η ιδια αν οχι και περισσοτερη φορτιση υπηρχε και στο θεμα του Λουκα του Φιλοτιμου, για τον οποιο τη μερα που ολοι ειχαν σιγουρη τη μεταγραφη του στην ομαδα της τρουμπας, η διορατικη εφημεριδα τον εβγαζε αφισα σαν ενα τελευταιο «ΧΑΙΡΕ» στον επι τοσα χρονια συνεργατη της...Πως περνανε τα χρονια τελικα!!! Και οι εσχατοι εσονται πρωτοι...αλλα και το αντιστροφο.
Καλη σταδιοδρομια λοιπον στις υπολοιπες δραστηριοτητες που εχει το παρεακι, σε FB και INTERNET, με τις σελιδες τους να αγγιζουν εδω και μηνες τα 200 μελη (ακομα και σημερα απιαστο νουμερο) και τα μπλοκ τους να συντηρουνται απο 2 και 3 λογαριασμους των ιδιων ανθρωπων. Μαλλον αυτοι ειναι που στελνουν και απειλητικα-και καλα κεκαλυμμενα- προσωπικα μηνυματα θεωρωντας οτι ολοι ειμαστε 15 ετων και δεν εχουμε δει χειροτερο μπαμπουλα στη ζωη μας απο τον κακο το Λυκο....ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ, ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΚΑΙ «ΜΕΡΕΣ ΔΟΞΑΣ» (τρομαρα σας, μικρονοες)

2 σχόλια:

  1. η γιωργια η γιατρινα εχει τους πυραυλους , ολοι την εχουμε καταλαβει , μου βαζει και ψευδωνυμα η γιατρινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ ωραιο κειμενο...κριμα που κλεινει πανω στην επιστροφη μας στη Λεωφορο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή